Zoek je ondersteuning?

Je kan dezer dagen geen afspraken maken om langs te komen. We helpen je wel graag verder telefonisch 03 2381100 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via facetime @eckkraamvogel

 Zorgen en Twijfels Spreekuur

Zorgen en twijfels flyerfront.docx

Zwanger worden, bevallen, kraamtijd: mama of papa worden, dat doet iets met je. Naast blijdschap en trots gaat het komende moederschap soms ook gepaard met zorgen en twijfels. Misschien werden jullie niet zwanger zoals gepland of gewenst? Brengen alle testen en echo's tijdens je zwangerschap onrust. Je hoopte op een meisje maar het werd een jongen? Misschien waren er onverwachte of ingrijpende gebeurtenissen tijdens de zwangerschap/bevalling die nog nazinderen. Je maakt je zorgen over de ontwikkeling van je kindje, je worstelt met je nieuwe rol, je mist stiekem je oude vertrouwde leven…   Wat het ook moge zijn: je hoeft niet alleen met deze gevoelens te blijven zitten.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek  luisteren we naar jouw verhaal, en proberen we samen inzicht te krijgen in datgene wat er op dat moment het meeste naar de voorgrond treedt. Daarna bepaal je zelf of je nood hebt  aan een minitraject waarin we in max. 3 gesprekken samen dieper ingaan op jouw thema, je eigen kracht versterken en hulpbronnen in kaart brengen.

De gesprekken gaan door op afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Een opvolg gesprek bij ons duurt +/-1 uur en kost 45 euro. Heb je een statuut voor Verhoogde Tegemoetkoming (Omnio /RVV), dan betaal je dankzij Music for Life 4 euro, zolang dit voor ons mogelijk is. We leggen je ook alle andere doorverwijsmogelijkheden naar het netwerk psychisch welzijn uit. Zo werken we onder andere nauw samen met Moeder en Baby .  

 

Craniosacraal therapie en Osteopatie

CLAUDIA THEUNISSEN D.O.: vrijdag 9u-15u

Osteopathie is een manuele onderszoeks- en behandelmethode van het bewegingsstelsel, de organen en het cranio-sacraal systeem. Er wordt gewerkt met zachte manuele technieken die uitermate geschikt zijn voor baby's met b.v. reflux, darmkrampjes of andere klachten. Ook kan het de moeder tijdens de zwangerschap ondersteunen en voorbereiden op de bevalling.Osteopathie wordt door de ziekenfondsen erkend en gedeeltelijk vergoed. Bekijk hier het filmpje van De Chinezen voor Iedereen Beroemd

Info en afspraken: in De Kraamvogel op vrijdag: Claudia Theunissen Osteopaat D.O. ; 0494/744.159; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.claudiatheunissen.be

  

Oefentherapie Cesar en Bekkenpijn

PIEN BONGERS

Pre- en postnataal. Individuele begeleiding gericht op het aanleren van een juiste houding en beweging, toegespitst op activiteiten in het dagelijkse leven. Er worden oefeningen ingetraind om tijdens en na de zwangerschap klachten van bekken, bekkenbodem en rug te verhelpen, te verminderen of te voorkomen. (volgens de methode van Cecile Röst)

Afspraken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0474 32 11 35  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zwangerschapsmassage 

PIEN BONGERS 0474 321135  (Oefen/bekkentherapeute Cesar en sportmasseuse) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontspannende en bloedcirculatie-stimulerende massage van rug en nek- en schoudergordel. Vanaf 14 weken tot de laatste dag van de zwangerschap. Duur 1 uur; Kosten 45 euro.
Natuurlijk is ook na de bevalling een postnatale massage ontspannende, deugddoende verwennerij

 

Loopbaancoaching

Net bevallen en je ziet jezelf niet meer jouw werk combineren met je gezin? Neem dan een afspraak bij Sonja Musters. Op maandagnamiddag kan je met haar ontdekken wat een nieuwe weg zou kunnen zijn. Jouw baby is uiteraard mee welkom. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de Huizen van het Kind

Neem eens een kijkje op de website van de Huizen van het Kind. De Kraamvogel organiseert er ook samen met onze partners het Spreekuur zwanger en bevallen Huis van het Kind , Op de babbel bij de vroedvrouw en de Mamasalons.

Wees welkom.

 

Onze consultatieruimte huren? Dit kan, tegen zeer zeer democratie prijzen, mail ons gerust voor vrije uren, dagdelen en prijzen