Skip to main content
19 / 10
zaterdag

Bereid je samen voor op de bevalling

Er is nog plek voor 2 deelnemers.

Je voorbereiden op de geboorte van je kindje is één van de meest bijzondere momenten in je leven. Samen met je partner ontdekken hoe de arbeid en bevalling verlopen, kan jullie band versterken en zorgen voor een geruststellende ervaring.

In deze workshop gaan we dieper in op alle aspecten van de bevalling. We behandelen vragen zoals: Hoe wil jij bevallen? Wat vinden jullie belangrijk tijdens de bevalling? Welke opties zijn er om met pijn om te gaan?

Je leert over de verschillende fases van de arbeid en wat je op elk moment kunt verwachten. We bespreken verschillende bevallingshoudingen, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken die aansluiten bij jullie wensen en behoeften.

Daarnaast richten we ons op de rol van de partner. Hoe kan je je partner optimaal ondersteunen, zowel emotioneel als fysiek? Welke signalen kan je opmerken en hoe kan je daarop reageren?

Deze workshop biedt niet alleen nuttige kennis en vaardigheden, maar ook een waardevolle gelegenheid om als team sterker te worden en samen naar deze bijzondere gebeurtenis toe te leven.

De workshop wordt gegeven door vroedvrouw  Ikram El Gbouri.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!

Workshop info

Begin:
19 oktober 2024 10:00 uur
Einde:
19 oktober 2024 12:00 uur
Einde inschrijvingen:
18 oktober 2024 14:00 uur
Prijs:
0 euro
Aantal bijeenkomsten:
1
Beschikbare plaatsen:
2

Waar moet je zijn?

Huis van het Kind Linkeroever
Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen, België