Skip to main content
12 / 11
dinsdag

Ontspannen bevallen

Er is nog plek voor 0 deelnemers.

Bereid je voor op een meer ontspannen en bewuste bevalling en ontdek hoe yoga, mindfulness, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken je kunnen helpen om rust en vertrouwen te vinden tijdens de geboorte van je kindje.

Wat in deze workshop aan bod komt:

  • Bewegingvrijheid: Specifieke houdingen en bewegingen je helpen om beter met de intensiteit van de bevalling om te gaan en je baby helpen vlotter geboren te worden.
  • Mindfulness: Technieken om in het moment te blijven en je geest te kalmeren. Mindfulness helpt je om beter om te gaan met de sensaties en emoties die je tijdens de bevalling kunt ervaren, waardoor je meer controle en rust voelt.
  • Ademhalingsoefeningen: Bewuste ademhalingstechnieken die je helpen ontspannen en focussen. Ademhaling speelt een grote rol bij het omgaan met pijn.
  • Massagetechnieken: Ontspannende massagetechnieken die door je geboortepartner kunnen worden toegepast. Leer hoe massage kan helpen bij pijnverlichting en ontspanning tijdens de bevalling.

Tijdens de workshop krijg je praktische handvatten en de kans om te oefenen in een ondersteunende omgeving. Yogadocente Eve Mintiens begeleidt je stap voor stap, zodat je deze technieken met vertrouwen kunt toepassen tijdens de bevalling.

Praktisch:

  • Draag comfortabele kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen.
  • Je bent welkom zodra je je klaar voelt om je voor te bereiden op de bevalling.
  • Als je een geboortepartner hebt, is het fijn om deze workshop samen te volgen.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin de praktische informatie. Niet ontvangen? Check je spamfolder!

Workshop info

Begin:
12 november 2024 19:00 uur
Einde:
12 november 2024 21:00 uur
Einde inschrijvingen:
12 november 2024 14:00 uur
Prijs:
0 euro
Aantal bijeenkomsten:
1
Beschikbare plaatsen:
0

Waar moet je zijn?

Huis van het Kind Deurne Zuid
Sint - Rochusstraat 4, 2100 Deurne